Баранина на кістці «Ароматна»
- Баранина (на кістці) 1 кг
- Спеції (сіль, перець чорний)
- Гірчиця 1.5 ч.л.
- Прованські трави
- Крохмаль 100 г
- Морква 4 шт.
- Корінь петрушки 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 6 зуб.
- Вино червоне сухе 250 мл
- Сік ананасовий 100 мл
- Вода 100 мл
- Мед 1 ч.л.
- Зира 0.5 ч.л.
- Зелень петрушки
Баранину порізати на середні шматки разом із кістками, посолити, поперчити, присипати травами і змастити гірчицею. Все добре втерти руками у м'ясо, помасажувати протягом 2-3 хвилин. Скласти м'ясо у каструльку, накрити і прибрати на ніч у холодильник.
У крохмаль додати трохи солі і перцю, перемішати.
Моркву порізати на скибочки соломкою.
Корінь петрушки порізати кільцями.
Цибулю порізати кільцями або півкільцями.
Часник порізати.
Сковороду з олією дуже добре розігріти.
Крохмаль всипати до м'яса, все ретельно перемішати і обсмажити м'ясо із двох сторін до рум'яної скоринки на сильному вогні.
М'ясо вийняти і відкласти у сторону.
У цій же сковороді обсмажити овочі до золотистої скоринки.
Повернути м'ясо до овочів на сковороду, влити вино, сік, воду, мед, зіру, довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності м'яса, 60-80 хвилин, в залежності від м'яса, щоб було м'яким.
Періодично помішувати, щоб не пригоріло, при необхідності додавати трохи гарячої води, щоб м'ясо не стало жорстким.
За 15-20 хвилин до готовності додати сіль, червоний і чорний перець, паприку, сушений базилік.
Свіжу зелень петрушки порізати.
Готове м'ясо зняти з вогню, додати петрушку, перемішати, накрити кришкою і дати постояти 5-7 хвилин.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua Рыбный салат из консервов
Печенье барни цена в окейДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Простые рецепты блюд: чанахи рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter