Баранина на кісточці з чорносливом у горщиках
- Баранина (шийка, на кісточці) 1 кг
- Чорнослив (без кісточок) 24 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кінза 1 пуч.
- Печериці (великі) 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода 0.5 л
- Барбарис
- Рис (порційні пакетики) 2 шт.
- Перець чорний (мелений, свіжий)
- Сіль (велика)
- Помідор 1 шт.
Чотири шматочки шийки по 250 г ретельно вимити, видалити відколи кісточок, зрізати жилки (по можливості).
Цибулю нарізати півкільцями.
На цибулю - кінзу. Далі чорнослив.
Шматки баранини добре посолити, поперчити, укласти в горщики, зверху - ягоди барбарису.
Гриби нарізати пластинками.
Укласти по півгриба в горщик.
Покласти петрушку.
І помідор.
Розвести томатну пасту - 1-2 ложки на 0,5 літра води, залити горщики.
Поставити у духовку при 200-220 градусах на годину-півтори.
На наступний день відварити до напівготовності рис. Баранину дістати, ретельно зрізати м'ясо, покласти назад. Отримаємо 2 горщика із соусом і 2 - із м'якоттю баранини.
Викласти рис в соус. Довести у духовці до готовності, хвилин 30.
www.recepti.biz.uaправильне харчування
www.recepti.biz.ua рецепты выпечки хлеба
Очень вкусные пончики - рецепт пончики с чесноком. Кулинарные рецепты.
Салат Грушевый с Курицей в соусе здесь
Салат с Белыми грибами и Курицей рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter