Баранина із соусом зі слив
- Баранина 800 г
- Слива 350 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Спеції
- Олія рослинна
- Гранатовий сік 100 мл
Помити баранину (лопатка), зрізати зайвий жир, якщо він є і відправити у посудину (качатницю) із невеликою кількістю розігрітої олії. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки, періодично перевертаючи (хвилин 20).
Витягнути зі слив кісточки, розрізаючи сливи на половинки.
Відправити сливи до м'яса.
Цибулю і часник нарізати великими шматочками і як тільки сливи дадуть сік, додати цибулю із часником до м'яса, посолити.
Закрити кришкою і залишити на годину (на маленькому вогні).
Через годину додати до м'яса приправи (зіра, коріандр, трохи чилі, сушений часник, трохи кардамону, кілька гілочок розмарину), а також влити гранатовий сік.
(Якщо сливи дадуть недостатньо соку, або він википить, можна додати трохи гарячої води.)
Через 15-20 хвилин баранина готова. На гарнір можна подати розсипчастий рис або відварену картоплю.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты приготовления мясных салатов.
Ласточкино Гнездо - салат ласточкино гнездо фото.
Рецепты салатов из креветок с фото пошаговоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото recepti.biz.ua
Торт воздушный сникерс рецепт с фото пошаговоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Натуральный рецепт от насморка: праздничные первые блюда.
Кулинарные рецепты на сайте www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter