Баранина із рисом по-лівійськи
- Рис 200 г
- Баранина 200 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Нут 50 г
- Морква 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Олія рослинна 6 ст.л.
- Базилік (свіжий) 20 г
- Сіль 1 ст.л.
- Перець чорний мелений 2 г
- Томатна паста 2 ст.л.
Рис промити. Бланшувати на повільному вогні, постійно помішуючи, 5 хвилин. Посолити. Залити 1 склянкою води і варити на повільному вогні до готовності.
М'ясо крупно нарізати і викласти у каструлю. Обсмажувати на повільному вогні.
Цибулю порізати крупно. Додати до м'яса.
Картоплю почистити і розрізати уздовж на 6 частин. Викласти у каструлю із м'ясом і цибулею.
Моркву нарізати соломкою і теж викласти у каструлю.
Додати (попередньо замочений на ніч у воді) горох нут, томатну пасту, сіль, перець і базилік.
Влити 2 склянки води і варити до готовності м'яса.
Подавати м'ясо з овочами біля рису, або м'ясо з овочами поверх рису. Але не перемішувати.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салат с сердцем и горошком. Вкусные рецепты для похудения.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
Мультиварка Philips: рецепты выпечки на рождество. Танцы-повторялки для детей.
Новые салаты: новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовика. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.ua михаил кульков
Салат с креветками - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Готовим со вкусом.
Рецепт заварного крема для наполеонаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter