Баранина із рисом
- Баранина (нога) 700 г
- Рис 1.5 скл.
- Вода 750 мл
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія оливкова 250 мл
- Шафран (нитки) 1 ч.л.
- Зира 1 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Часник (сухий мелений) 3 ч.л.
- Сіль
Відварити рис. Залити промитий рис окропом (в об'ємі у 2 рази більше, ніж обсяг рису), довести до кипіння, зменшити вогонь і накрити кришкою. Хвилин через 15 рис вбере всю воду і буде готовий. За 5-7 хвилин до готовності рису всипати шафран і перемішати.
На сковороді зі щедрою кількістю оливкової олії обсмажити моркву (натерту на крупній тертці) і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Додати зіру, кмин і сухий мелений часник.
Додати моркв’яно-цибулеву засмажку до рису і перемішати.
Нарізати баранину невеликими кубиками і обсмажити до готовності на тій же сковороді, де готувалася цибуля з морквою. Посолити і посипати меленим часником.
Розкласти шматочки м'яса по порційних міні-каструльках (кокотницях).
Зверху засипати рис із овочами і полити зверху ще трохи оливковою олією. Накрити кришечками і поставити на 15 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку.
Подати гарячим.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Набор для суши роллов Мидори: как приготовить сыр фета в домашних условиях. Сырная закваска Пепсин.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Блюда с рецептами.
Купить капусту - приготовление брокколи и цветной капусты. Кляр для цветной капусты.
Рецепты салатов на любой вкус - салати рецепти з грибами. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты Приготовления: салат из ананаса рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кафе эспрессо капучино. Кофе-хаус. эспрессо и капучино бар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter