Баранина із нутом у гарбузовому соусі
- Баранина (на кістці) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Нут (свіжий) 300 г
- Гарбуз 400 г
- Вершки 100 г
- Спеції (мароканські) 1 ст.л.
- Цедра лимона 1 шт.
- Сіль
Гарбуз нарізати кубиками. У сковороду налити пару ложок олії та 1 скл. води, тушкувати хвилин 20. У кінці додати вершки, довести до кипіння. Приготувати пюре, по консистенції, як суп-пюре.
Цибулю нарізати півкільцями. Зняти цедру із лимона і дрібно нашаткувати. Разом із замоченим нутом покласти у готове гарбузове пюре. Додати ложку приправи. Це соус.
До складу приправи входять: куркума, розмарин, паприка, часник, перець, сіль, імбир.
Обсмажити баранину із двох сторін до рум'яної скориночки і покласти у посудину для запікання. Залити соусом і додати склянку бульйону або води. Духовку розігріти до 180 градусів. Готувати протягом 2 годин.
Вкуснейшие рецепты тут - рогалики рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Торт вышиванка рецептКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Салат заправка йогурт recepti.biz.ua
Рецепты С Фото на любой вкус - фруктовые десерты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Рушники оптом - вкусные рецепты с фото на пасху. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter