Баранина із нутом та родзинками
660
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера черешкова (свіжа) 100 г
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Паприка солодка (мелена) 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Петрушка 20 г
- Нут 25 г
- Родзинки (без кісточок) 50 г
- Імбир 2 ч.л.
- Шафран (марокканська приправа) 1 ч.л.
- Баранина (ягня) 500 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
Нарізати м'ясо на невеликі шматочки. Обсмажити на олії до золотавої скоринки.
Там же обсмажити часник і цибулю. М'ясо та засмажку скласти у каструлю.
Нарізати моркву маленькими кубиками, селеру соломкою, помідори часточками.
Нут і родзинки попередньо замочити.
У каструлю із м'ясом покласти моркву, селеру, помідори, нут, родзинки, спеції, залити водою або бульйоном.
Тушкувати 30-60 хвилин. Час залежить від м'яса.
Подавати із рисом або кус-кусом.
Рецепты для пекарни - рецепт салата с каперсами. Рецепты Приготовления.
recepti.biz Пирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі