Баранина із м'ятою та орегано
- Нога бараняча (без кістки) 1 кг
- М´ята 1 ст.л.
- Орегано 1 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сік лимона 3 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Печериці 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Петрушка (зелень) 1 пуч.
Баранячу ногу замаринувати на ніч.
Для маринаду змішати м'яту, орегано, оливкову олію, сік лимона і часник. Посолити, поперчити.
Залити м'ясо маринадом, і поставити у холодильник.
Начинка. Цибулю і гриби дрібно порізати, обсмажити на сковорідці, яйця відварити. Додати петрушку і перемішати.
Викласти начинку на половину шматка м'яса і накрити іншим.
Зубочистками скріпити обидва кінці м'яса. Запікати у розігрітій духовці до 200°С близько години.
Сервірувати зеленим горошком та кукурудзою.
Конфеты карамель рецептКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
www.recepti.biz.ua вторые блюда по-домашнему
Куриный рулет с омлетом тут
праздничное новогодние мясные рецепты
Очень вкусные кексы - рецепт кекс столичный. Рецепты кексов на любой вкус.
http://recepti.biz.uaрецепти гарячих страв
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото.
Торт В Мультиварке Рецепты: как приготовить пирог из тыквы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter