Баранина із картоплею
- Баранина 500 г
- Картопля 800 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Соус гранатовий
- Спеції
- Помідор
- Кефір (сметана) 0.5 скл.
- Зелень
Баранину порізати на великі шматочки, добре якщо з кісточками. Збризнути м'ясо гранатовим соусом, посипати спеціями, залишити хвилин на 15. У казані або каструлі з товстим дном розігріти олію, обсмажити шматки м'яса, додати води і залишити тушкуватися хвилин на 10, накривши кришкою. Порізати цибулю і моркву, додати у м'ясо. Потім помідор без шкірки. Через 5 хв (після помідора) покласти картоплю, крупно порізану, посолити. Влити склянку кефіру (можна розвести водою півсклянки сметани), і, якщо потрібно, додати гарячої води до верхнього шару картоплі. Коли закипить - зменшити вогонь і готувати доки картопля не звариться. Можна додати зелень, після того як вимкнути вогонь.
Рецепты блюд из филе рыбы. Рецепты вторых блюд из рыбы.
Конфеты оптом со склада: конфеты ирис в домашних условиях. Варенье из шишек, удиви друзей.
Рецепты салатов с каперсамиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter