Баранина із капустою та перцем
680
інгредієнти:
- Баранина 0.5 кг
- Капуста 1 кг
- Борошно 40 г
- Маргарин 50 г
- Сіль
- Перець горошком 1 ч.л.
М'ясо порізати і обсмажити, залити водою, додати сіль і тушкувати під кришкою до готовності.
Потім м'ясо вийняти із соусу.
Капусту порізати шматками, протушкувати у м'ясному соусі до готовності. Потім капусту вийняти із соусу і змішати із м'ясом.
У соус додати борошно, сіль і перець, влити 2-3 столові ложки води, перемішати, довести до кипіння і залити м'ясо із капустою. Запекти суміш у духовій шафі протягом 20 хвилин.
Гарнірувати страву відвареною картоплею.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюд из рыбы. Всегда круглосуточно. Мечта.
Стол! Жми - страви до святкового столу.
А твой унитаз светится - вкусные торты на день рождения рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі