Баранина із капустою
- Баранина (яловичина) 300 г
- Капуста білоголова (листя) 6 шт.
- Жир (свіжий)
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Зелень
- Олія рослинна
М'ясо нарізати на шматки.
Посолити, поперчити, додати дрібно нарубану зелень.
Дати промаринуватися 2 години.
Змастити олією внутрішні стінки казана або каструлі.
Обкласти їх листям капусти і дрібними шматочками жиру.
На дно викласти м'ясо.
Зверху закрити капустяним листям.
Тушкувати 2 години на повільному вогні.
Порізати кільцями картоплю та цибулю.
Коли м'ясо буде майже готове, додати до нього картоплю та цибулю і тушкувати до готовності.
Простые рецепты блюд: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Вкусные рецепты просто.
Конфеты карамель калорийность 1 штПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Салат з омлетом фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рулет куриный Пестренький здесь
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Кулинарные рецепты
Видео рецепты Юлии ВысоцкойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов из креветок с фото простыеРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter