Баранина із горіхами
- Баранина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Перець чорний (запашний, білий)
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Соус 3 ст.л.
- Сік лимона 3 ст.л.
- Сіль (морська)
М'ясо промити холодною водою, обсушити серветкою, видалити плівки і все непотрібне.
Нарізати шматочками по 30-40 г. Зелень порізати не дуже дрібно. Горіхи підсмажити на сухій сковороді. Усе укласти у каструльку, додати соус, сік лимона, масло, все перемішати і залишити на годину маринуватися.
Поставити на плиту і тушкувати разом із маринадом близько 30 хв на малому вогні.
При подачі укласти рис, прикрасити і подати .
Закваски для йогурта Yogurton - как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Украшения для торта из крема своими рукамиукрашения для торта из крема
Готовим со вкусом: рецепты вкусных салатов.
Рецепт торт спартакСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter