Баранина "Айастан"
- Баранина (ніжки або баранина із кісточками) 1.2 кг
- Картопля 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія
- Сіль
- Перець чорний
Баранину покласти у казан або глибоку сковороду змащену олією. Якщо шматки великі, то налити на дно води і тушкувати м'ясо під кришкою 30 хв. А якщо шматки невеликі, то спочатку нарізати цибулю не крупно.
Картоплю - якщо дрібна, то цілком, якщо велика - на 3-4 частини.
Покласти все у казан або глибоку сковороду, посолити, поперчити, перемішати. Залити на чверть гарячою водою і тушкувати під кришкою до напівготовності.
Розігріти духовку до 180-200 градусів. Перекласти м'ясо з картоплею на деко.
Довести до готовності. Пару раз полити утвореним м'ясним соком.
Викласти на тарілку, гарнірувати маринованими овочами, лимоном, зеленню.
Рецепты на праздничный стол - новогодние блюда рецепты с фото. Блюда с рецептами.
Кулинарные рецепты фотографиями. Готовим дома. Кулинарные рецепты с фотографиями, кулинария.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter