Баранина
- Баранина (шийка) 1.5 кг
- Вино біле сухе 1.5 скл.
- Сироп гранатовий 3 ст.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Цедра цитрусових (мелена)
- Сіль
- Перець чорний (горошком)
- Розмарин (гілочка) 2 шт.
- Сумах
- Зира
- Олія рослинна
М'ясо помити і обсушити паперовим рушником.
Помістити у контейнер із кришкою.
Шматочки м'яса натерти меленою кіркою цитрусових.
Маринад.
Вино (1 скл.) змішати із гранатовим сиропом (2 ст. л.) і залити м'ясо.
Лавровий лист поламати і додати до м'яса.
Контейнер закрити і в холодильник на ніч.
Приготувати розмаринову сіль: сіль, перець горошком і гілочки розмарину потовкти у ступці "у крихту", щоб можна було на м'ясо посипати.
Піч нагріти до 170-180°С.
М'ясо вийняти з маринаду, злегка обсушити паперовими рушничками і "обваляти" у сумаху.
Олію розігріти на великій сковорідці, покласти котлетки так, щоб вони одна одної не дотикалися. Обсмажити м'ясо з двох сторін протягом декількох секунд.
Готові шматочки м'яса покласти у жаровню і посипати розмариновою приправою та зірою.
Коли всі шматочки будуть обсмажені, додати свіжого вина (0,5 скл.) із сиропом (1 ст. л.).
Жаровню накрити.
М'ясо довести до готовності у духовці.
Рецепты диетической пищи при пищевой аллергии. Рецепты блюд диетического питания.
Рецепты пляцков с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Пицца хат рецепт маргарита. Рецепт пицца маргарита.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter