Баранчик у гранатовому соку
- Баранина (лопатка і корейка) 1.5 кг
- Цибуля 6 шт.
- Сік гранатовий 4 скл.
- Спеції пряні (хмелі-сунелі)
- Сіль
- Перець
- Вода мінеральна газована
Лопатку нарізати великими шматками, корейку не різати. Скласти в окрему миску, щедро обсипати пряними спеціями або хмелі-сунелі. Не солити. Залити мінеральною водою із газом і залишити маринуватися на кілька годин.
Казан добре розжарити. Додати трохи олії. Обсмажити злегка.
Додати цибулю, нарізану великими півкільцями. Гарно перемішати. Посолити. Залити гранатовим соком (2 склянки). Закрити кришку і тушкувати 1 годину на середньому вогні. Рідина не повинна вся випаруватися, вона повинна загуснути. Через годину влити ще 1,5 склянки соку, посипати спеціями. Тушкувати до готовності на маленькому вогні.
На гарнір подати обсмажену, а потім тушковану на маленькому вогні картоплю і окремо відварену зелену квасолю та обсмажені кабачки.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Куриные отбивные с помидорами recepti.biz.ua
Рецепты блюд из мяса и рыбы. Кулинарные рецепты блюд из рыбы.
Торт Наполеон классический: торты без выпечки рецепты. Рецепты тортов.
Рецепты салатов из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Карп рецепты приготовления с фото в духовкеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Сайт кулинарный 7Кулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter