Баранчик у гранатовому соку

ДРУГІ СТРАВИ
613 Баранчик у гранатовому соку
Фото - Баранчик у гранатовому соку
інгредієнти:
  • Баранина (лопатка і корейка) 1.5 кг
  • Цибуля 6 шт.
  • Сік гранатовий 4 скл.
  • Спеції пряні (хмелі-сунелі)
  • Сіль
  • Перець
  • Вода мінеральна газована

Баранчик у гранатовому соку інгредієнти Лопатку нарізати великими шматками, корейку не різати. Скласти в окрему миску, щедро обсипати пряними спеціями або хмелі-сунелі. Не солити. Залити мінеральною водою із газом і залишити маринуватися на кілька годин.

Баранчик у гранатовому соку Казан добре розжарити. Додати трохи олії. Обсмажити злегка.

фото Баранчик у гранатовому соку Додати цибулю, нарізану великими півкільцями. Гарно перемішати. Посолити. Залити гранатовим соком (2 склянки). Закрити кришку і тушкувати 1 годину на середньому вогні. Рідина не повинна вся випаруватися, вона повинна загуснути. Через годину влити ще 1,5 склянки соку, посипати спеціями. Тушкувати до готовності на маленькому вогні.

Баранчик у гранатовому соку Баранина На гарнір подати обсмажену, а потім тушковану на маленькому вогні картоплю і окремо відварену зелену квасолю та обсмажені кабачки.

recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Куриные отбивные с помидорами recepti.biz.ua

Рецепты блюд из мяса и рыбы. Кулинарные рецепты блюд из рыбы.

Торт Наполеон классический: торты без выпечки рецепты. Рецепты тортов.

Рецепты салатов из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.

Карп рецепты приготовления с фото в духовкеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Сайт кулинарный 7Кулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов