Барабулька, запечена з грибами

ДРУГІ СТРАВИ
703 Барабулька, запечена з грибами
Фото - Барабулька, запечена з грибами
інгредієнти:
  • Барабулька (свіжоморожена) 6 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Гриби свіжі (печериці) 400 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Борошно
  • Вершки 150 мл
  • Сир 100 г
  • Лимон 1 шт.
  • Сіль, перець

Барабулька, запечена з грибами інгредієнти Рибку розморозити, випатрати, видалити зябра, добре промити. Натерти сіллю, посипати перцем і полити соком 1 лимона. Відставити маринуватися на півгодини. Потім обваляти у борошні й злегка обсмажити на олії.

Барабулька, запечена з грибами Обсмажити на олії гриби з цибулею, додати сіль, спеції.

фото Барабулька, запечена з грибами На дно форми для запікання викласти нарізаний тоненькими півкільцями помідор, зверху обсмажену барабульку.

Барабулька, запечена з грибами Барабулька На барабульку викласти гриби з цибулею, залити вершками, посипати тертим сиром і запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.

Доставка готовой еды на неделю - салат кучками. Сенсационный Термомикс ТМ5.

Потрясающе вкусный салат - салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.

Василий сергеевич кульков. Мицелий кульки.

Салаты из яблок для похуденияКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Кулинарных сайтов. Кулинарный сайт повареша.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter