Барабулька, запечена з грибами
- Барабулька (свіжоморожена) 6 шт.
- Помідор 1 шт.
- Гриби свіжі (печериці) 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Олія рослинна
- Борошно
- Вершки 150 мл
- Сир 100 г
- Лимон 1 шт.
- Сіль, перець
Рибку розморозити, випатрати, видалити зябра, добре промити. Натерти сіллю, посипати перцем і полити соком 1 лимона. Відставити маринуватися на півгодини. Потім обваляти у борошні й злегка обсмажити на олії.
Обсмажити на олії гриби з цибулею, додати сіль, спеції.
На дно форми для запікання викласти нарізаний тоненькими півкільцями помідор, зверху обсмажену барабульку.
На барабульку викласти гриби з цибулею, залити вершками, посипати тертим сиром і запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
Доставка готовой еды на неделю - салат кучками. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Потрясающе вкусный салат - салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
Василий сергеевич кульков. Мицелий кульки.
Салаты из яблок для похуденияКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарных сайтов. Кулинарный сайт повареша.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter