Бамія з рибою в томатному соусі
- Бамія 400 г
- Морський язик (філе) 700 г
- Печериці 300 г
- Перeць болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Томатна паста 300 г
- Бульйон (овочевий) 400 мл
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Масло вершкове
Цибулю, болгарський перець і гриби нарізати шматочками середнього розміру.
Бамію промити під теплою водою.
Обсмажити до м'якості цибулю і болгарський перець хвилин 5.
Потім додати бамію і трохи протушкувати.
Через 5 хвилин додати печериці. Посолити, поперчити. Тушкувати ще 5 хвилин.
У 300 мл бульйону додати соєвий соус і залити всі овочі. Тушкувати під закритою кришкою хвилин 15, періодично помішуючи.
Філе морського язика нарізати невеликими шматками.
До риби додати томатну пасту і 100 мл бульйону. Посолити, поперчити і поставити на середній вогонь тушкувати.
Коли овочі добре протушкуються, акуратно додати їх у рибну масу і тушкувати на повільному вогні до загустіння.
Потрясающе вкусный салат - салат с грибами жареными.
Польская выпечка рецептыТексты статей об изучении Польского языка
Рецепты с малиной: рецепти блюд на кожен день.
Салаты с ананасом - салат з ананасами та куркою. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Закваска VIVO для йогурта: крем для торта из йогурта. Оригинальные Кремы.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Домашний майонез. Домашнее приготовление майонеза без яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter