Бамія
- Бамія (окра) 400 г
- Цибуля біла 1 шт.
- Помідор (томатна паста) 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Перець болгарський (червоний або жовтий) 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Кабачок (баклажан) 1 шт.
Окру (свіжу) чистимо-миємо і відрізаємо черешок і хвостик.
Овочі також миємо-чистимо. Цибулю, помідори і картоплю нарізаємо кубиками. Часник і кабачок півкільцями.
Добре розігріваємо олію і смажимо цибулю і часник.
Додаємо помідори та солодкий перець.
Потім куркуму і сіль.
Кладемо картоплю, вона готується довше, ніж інші продукти.
Кожен крок тушкуємо по 2 хвилини, переходячи до наступних інгредієнтів. Додати кабачок.
Останній крок - додаємо окру.
Додаємо півсклянки води і тушкуємо хвилин 15 на маленькому вогні.
Тушковані овочі готові. Бомю подають до білого рису або плову, дуже смачно загорнути в лаваш.
Зачем Вам есть одну капусту: рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты потрясающих салатов - буряк салат рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепты салатыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter