Бамія
- Помідор
- М’ясo 300 г
- Часник 2 зуб.
- Зелень (коріандр)
- Сіль
- Олія рослинна
- Бамія
У бамії обрізати хвостики, помити і обсмажити в олії до коричневого кольору. Якщо бамія заморожена - промити у воді і смажити не розморожуючи. Cуху бамію трохи відварити і потім обсмажити. Консервовану бамію промити і обсмажити.
Очистити і вичавити часник, змішати із кінзою та сіллю, обсмажити в олії, що залишилася від бамії. Якщо олії багато - злити і залишити 2-3 ст. л. Має вийти 1 ст. л. заправки.
Зі свіжих помідорів приготувати сік, вилити в олію із заправкою, довести до кипіння, можна взяти томатну пасту і курячий бульйон, додати заправку і довести до кипіння.
У киплячий сік (бульйон) укинути бамію і варити до розм'якшення і відновлення бамією своїх колишніх розмірів. Bарити на середньому вогні. Mаса повинна злегка кипіти. Наприкінці варіння додати нарізане шматочками м'ясо або відокремлене від кісток м'ясо курки.
Подавати із рисом.
Бисквитный пирог с тыквой http://recepti.biz.ua
Читать пошаговый фото рецепт торта тут
Гидронефроз. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи. Рецепты для ужина.
Майонез творожный. Майонез из творога Пикантный.
Самые лудшие кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter