Бами
- Бамія 0.5 кг
- Баранина 100 г
- Помідори 4 шт
- Цибуля ріпчаста (невелика) 1 шт
- Кінза (мелене насіння) 1 ч.л.
- Сік незрілого зеленого винограду 0.5 ст.
- Часник (1 /3 головки)
Почистити і помити бами.
Цибулю дрібно порізати і трохи обсмажити в каструлі на баранячому жиру.
Додати подрібнений часник і мелене насіння кінзи. Обсмажити до золотавого кольору, постійно помішуючи.
Зменшити вогонь до мінімуму. Викласти до обжарки бами, перемішати. Накрити кришкою і тушкувати, поки бама не поміняє колір, періодично акуратно перемішуючи.
Ой, мало не забула - якщо брати заморожену баму, то попередньо розморожувати її не потрібно, а відразу в каструлю з обжаркою засипати і перемішувати надалі акуратно, щоб стручки не розкрилися.
А в цей час подрібни наші помідори (я терла на терці).
І обсмажимо м'ясо на сковорідці.
Як тільки бама підсмажилась.
Додаємо м'ясо, помідори і виноградну кислоту (сік незрілого винограду, можна замінити лимонним соком) і сіль за смаком. За бажанням можна додати томатної пасти, я не додавала. Раджу пробувати на кислинку після того, як посолили. Перeмішати і тушити під кришкою на повільному вогні ще 30-40 хвилин.
На гарнір - розсипчастий рис.
Приємного Вам апетиту!.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты блюд с ливером. Рецепты с малиной.
Салат из Курицы сгрибами. Салат-коктейль из Курицы.
Салаты с каперсами и вялеными помидорамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter