Баклажановий жюльен з огірками
- Баклажан - 4 шт
- Огірок свіжий - 2 шт
- Молоко - 200 мл
- Масло вершкове - 50 г
- Сметана - 100 г
- Борошно пшеничне - 3 ст. л.
- Вино біле напівсолодке - 50 мл
- Сир (твердих сортів) - 100 г
- Сухарі панірувальні (білі) - 100 г
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
Баклажани запікаємо в духовці, трохи Остуджуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками.
Огірки тремо на тертці, трохи солимо і залишаємо на 5 хвилин, щоб зайва рідина пішла.
50 г сиру нарізаємо кубиками, обвалюємо у борошні. Зайве борошно "струшуємо" за допомогою сита.
Розтоплюємо в сковороді вершкове масло. Молоко збиваємо зі сметаною, борошном і вином. Солимо й перчимо до смаку. Виливаємо в розігріту сковороду. Безперервно помішуємо.
Коли соус почне густіти, викладаємо в нього віджаті огірки і баклажани.
Перемішуємо, прогріваємо пів-хвилини, додаємо сир.
Кокотниці змащуємо маслом, присипаємо панірувальними сухарями, викладаємо майбутній жюльен. Зверху присипаємо сухарями і сиром. Ставимо в духовку запікатися до золотистої скоринки.
Приємного апетиту !. !. !. !. !. !. !.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Осетинские пироги на заказ - салаты с буряком фото.
Рецепты Приготовления - рецепт салата вкуснятина.
Кекс столичный рецептУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рыбные салаты. Рецепты с малиной.
ТутПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Онлайн запись к диетологу: диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter