Баклажановий рулет із рибним філе і овочами
- Баклажан 2 шт.
- Філе рибне (морський язик) 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Буряк 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Зелень 1 пуч.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Спеції
Баклажани порізати вздовж і обсмажити з двох сторін на сковороді з антипригарним покриттям, без олії. Викласти на деко, покрите папером для випічки, злегка в нахлест викласти 2 шматочки риби в довжину, на неї викласти порізані моркву, перець, цибулю, зелень, помідор (попередньо зняти шкірку). Зверху викласти ще 2 шматочки риби, посолити. Загорнути, полити оливковою олією і поставити в духовку на 20 хвилин, при 200 градусах.
Прикрасити рулет шматочками вареного буряка: вирізати голову, плавці. Хвостик вирізати з баклажана.
При подачі на стіл полити соком свіжого лимона.
Рецепт мясо с черносливом в духовкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Вкусные салаты рецепты. Рецепты салата с виноградом сыром очень вкусно.
Салат морепродукты рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter