Баклажановий пиріг
- Баклажан 5 шт.
- Фарш м´ясний 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 50 г
- Сік томатний 1 скл.
- Молоко 0.75 скл.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Кріп
- Петрушка
- Масло вершкове (топлене)
- Олія рослинна
Баклажани розрізати на 4 частини вздовж. Обсмажити на олії. У глибоку сковороду або каструлю укласти половину обсмажених баклажанів скоринкою вниз. Це перший шар. Між баклажанами покласти шматочки топленого або вершкового масла.
Другий шар - фарш, попередньо його потрібно посолити, поперчити, додати дрібно нарізану петрушку і кріп.
Третій шар - смажена цибуля.
Залити всі шари томатним соком.
Четвертий шар - баклажани, укладені шкірочкою вгору.
У 3/4 склянки молока збити яйця. Перемішати з натертим на крупній тертці сиром. Залити цією сумішшю баклажани.
Пекти в духовці 40-50 хвилин.
Перед подачею на стіл прикрасити зеленню.
Салат сонечко рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaотбивная куриная
Купить морковь, цены: рецепты салатов из моркови.
Мимоза рецепт салатаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарный поединок сайт программы. Международные кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter