Баклажановий пиріг
- Баклажан 5 шт.
- Фарш м´ясний 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 50 г
- Сік (томатний) 2 скл.
- Молоко 0.75 скл.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сіль
- Перець
- Кріп
- Петрушка
Баклажани розрізати на 4 частини вздовж. Обсмажити на олії. У глибоку сковороду або каструлю укласти половину обсмажених баклажанів скоринкою вниз. Це перший шар. Між баклажанами покласти шматочки топленого або вершкового масла. Другий шар - фарш, попередньо його потрібно посолити, поперчити, додати дрібно нарізану петрушку і кріп. Третій шар - смажена цибуля. Залити всі шари томатним соком. Четвертий шар - баклажани.
У 3/4 склянки молока збити яйця. Перемішати з натертим на крупній тертці сиром. Залити цією сумішшю баклажани. Пекти в духовці 40-50 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасити зеленню.
Пицца начинка с колбасой фотоПиццы, салаты, напитки
www.recepti.biz.uaНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Рецепты даши малаховойУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Мультиварка Philips - рецепти блюд з мяса. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты для мультиварки, вкусно - праздничные первые блюда.
www.recepti.biz.uaмаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter