Баклажановий "Фрегат"
- Баклажан 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 100 г
- Оцет (яблучний) 1 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Майонез
Баклажани й помідори помити. «Хвостики» бажано не обрізати - готові фрегати будуть виглядати ефектніше. Ошпарити кип'ятком помідори і зняти з них шкірку. Баклажани вздовж розрізати, але не дорізати їх до кінця. Всередину кожного трохи налити олії і посолити. Шматочками нарізати помідори. Розігріти духовку до 200°C. Баклажани й помідори зверху скропити олією і на 40 хвилин у духовку.
Вибрати м'якоть з баклажанів майже до шкірки, щоб вийшли човники.
Подрібнити м'якоть баклажанів, помідори і часник. Додати оцет, посолити і поперчити.
Наповнити отриманою сумішшю «фрегати». Сир натерти на дрібній тертці і полити зверху майонезом. Розкласти на змащене олією деко зрізом вгору.
Запікати в духовці, щоб сир розплавився.
Салаты Новинки рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепты для пекарни - рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты пасхи творожной в духовкеРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
торт медовый с черносливом рецепт
Купить капусту: посуда для квашения капусты.
Легкие блюда из овощей. Легкие рецепты приготовления блюд.
Диета: рецепты для похудения - рецепты салатов на новый год с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter