Баклажановий "Фрегат"

ДРУГІ СТРАВИ
759 Баклажановий "Фрегат"
Фото - Баклажановий
інгредієнти:
  • Баклажан 3 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сир твердий 100 г
  • Оцет (яблучний) 1 ч.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Майонез

Баклажановий Баклажани й помідори помити. «Хвостики» бажано не обрізати - готові фрегати будуть виглядати ефектніше. Ошпарити кип'ятком помідори і зняти з них шкірку. Баклажани вздовж розрізати, але не дорізати їх до кінця. Всередину кожного трохи налити олії і посолити. Шматочками нарізати помідори. Розігріти духовку до 200°C. Баклажани й помідори зверху скропити олією і на 40 хвилин у духовку.

Баклажановий Вибрати м'якоть з баклажанів майже до шкірки, щоб вийшли човники.

фото Баклажани Подрібнити м'якоть баклажанів, помідори і часник. Додати оцет, посолити і поперчити.

Баклажановий Наповнити отриманою сумішшю «фрегати». Сир натерти на дрібній тертці і полити зверху майонезом. Розкласти на змащене олією деко зрізом вгору.

Баклажановий Запікати в духовці, щоб сир розплавився. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Салаты Новинки рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Рецепты для пекарни - рецепт салата белочка. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты пасхи творожной в духовкеРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты

торт медовый с черносливом рецепт

Купить капусту: посуда для квашения капусты.

Легкие блюда из овощей. Легкие рецепты приготовления блюд.

Диета: рецепты для похудения - рецепты салатов на новый год с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter