Баклажанові рулетики з сирною начинкою
- Баклажан (великий) 1 шт.
- Бринза болгарська 150 г
- Помідор (черрі) 6 шт.
- Кріп
- Петрушкa
- Часник 2 зуб.
- Сир Моцарела 100 г
Вимочити баклажан у воді кілька годин, так щоб став трохи зморщеним. Нарізати баклажан на тонкі смужки. Трохи налити оливкової олії і покласти на скоровороду, включити маленький вогонь і тушкувати хвилин 10 на кожній стороні. Час від часу перевертаючи.
Начинка. Подрібнити часник, нарізати помідори черрі на 4 часточки, промити зелень і подрібнити. Розділити на невеликі частини болгарський м'який сир.
Все викласти в блендер і подрібнити.
Викласти протушковані баклажани на дошку, дати трохи охолонути і начинити приготовленою масою. Зверху додати трохи тертої моцарели.
Рулетики трохи обсмажити на оливковій олії по півхвилини на кожній стороні.
![]()
Рецепт приготовления шоколадного пудинга. Рецепт шоколадного пудинга.
recepti.biz.ua рецепты диетическое питание язва
Салаты с крутонамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Пасха рецепты кулынарии. Пасха рецепт и фото.
Язык говяжий рецепт салатИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Оригинальные Кремы - украшения для торта из крема. Украшение тортов.
Рецепты приготовления шубыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинария приготовление плова тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter