Баклажанові рулетики з сирною начинкою
- Баклажан (великий) 1 шт.
- Бринза болгарська 150 г
- Помідор (черрі) 6 шт.
- Кріп
- Петрушкa
- Часник 2 зуб.
- Сир Моцарела 100 г
Вимочити баклажан у воді кілька годин, так щоб став трохи зморщеним. Нарізати баклажан на тонкі смужки. Трохи налити оливкової олії і покласти на скоровороду, включити маленький вогонь і тушкувати хвилин 10 на кожній стороні. Час від часу перевертаючи.
Начинка. Подрібнити часник, нарізати помідори черрі на 4 часточки, промити зелень і подрібнити. Розділити на невеликі частини болгарський м'який сир.
Все викласти в блендер і подрібнити.
Викласти протушковані баклажани на дошку, дати трохи охолонути і начинити приготовленою масою. Зверху додати трохи тертої моцарели.
Рулетики трохи обсмажити на оливковій олії по півхвилини на кожній стороні.
Рецепт приготовления шоколадного пудинга. Рецепт шоколадного пудинга.
recepti.biz.ua рецепты диетическое питание язва
Салаты с крутонамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Пасха рецепты кулынарии. Пасха рецепт и фото.
Язык говяжий рецепт салатИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Оригинальные Кремы - украшения для торта из крема. Украшение тортов.
Рецепты приготовления шубыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинария приготовление плова тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter