Баклажанові конвертики з овочевою начинкою
- Баклажан 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Олія рослинна
Баклажани нарізати на тонкі пластинки, посипати сіллю і відставити у бік хвилин на 10-15, щоб пустили сік і вийшла гіркота.
Моркву натерти на середній тертці, цибулю і помідори порізати досить дрібно.
Обсмажити цибулю в олії до прозорості, додати моркву і помідор, тушкувати під кришкою на повільному вогні хвилин 10-15, можна додати трохи води, посолити, приправити за смаком.
Баклажани віджати, промити, обсмажити з двох сторін у олії на добре розігрітій сковороді.
Викласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Потім складати хрестом по дві пластини, в центр покласти 1 ложку начинки, загорнути кінці до центру.
Скласти конвертики в глибоку сковорідку, присипати зверху начинкою, що залишилася, додати води і потім під кришкою тушкувати до випаровування води.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт кекс столичный.
recepti.biz Закуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Скороварки для приготовления каши - пляцки рецепти фото. Мультиварка Philips.
Рецепт имбирного напитка - рецепты приготовления в микроволновке. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты юлии высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кафе эспрессо капучино. Принцип приготовления кофе эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter