Баклажанові човники з опеньками
- Баклажан 2 шт.
- Опеньки 200 г
- Сир твердий 50 г
- Зелень
- Насіння соняшника 3 ст.л.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
Баклажани заздалегідь розрізати уздовж, посолити, залишити на кілька хвилин, промокнути паперовою серветкою. Потім змастити олією з обох сторін і запекти у мікрохвильовій печі під грилем з обох сторін хвилин 15 (до сильної м'якості). Із запечених половинок баклажана ложкою зіскобити м'якоть.
Обсмажити нарізану цибулину, подрібнений помідор, нарізати м'якоть баклажана і теж додати на сковорідку хвилин на 5. У кінці додати роздавлений часник і відразу зняти з вогню. Додати заморожені опеньки і розмішати.
Човники начинити сумішшю.
Посипати сиром і насінням.
Запікати у мікрохвильовій печі в режимі "комбі" (з грилем) хвилин 5, доки не "схопився" і не взявся скоринкою сир.
Очень вкусные салаты: салат коктейль рецепты с фото.
Рецепты Приготовления: рецепты без выпечки.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата белочка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter