Баклажанове свято
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Сир тофу (сулугуні) 150 г
- Кріп 1 пуч.
- Часник 1 зуб.
- Сіль 1 ч.л.
Розрізати навпіл баклажан, ножем акуратно вирізати серцевину, залишивши рівні "борти". М'якоть вишкрібати чайною ложкою, щоб стіночки стали тоненькими.
Налити в каструлю воду, додати 1 ч. л. солі і укинути "човники", варити їх на слабкому вогні до готовності.
М'якоть нарізати, протушкувати, додати помідори, посолити, тушкувати на слабкому вогні, у кінці додати часник (роздавлений) і зелень.
Половину зелені залишити, щоб додати її у свіжому вигляді.
Дістати баклажанові "човники", начинити сумішшю.
На гарнір рис.
Рецепт торта Киевский видеоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaНациональный сервер современной прозы
Как приготовить летний салат - салат французский рецепт с фото. Рецепты с фото.
Вкусные рецепты для похудения - кулинария пирог с капустой. Купить капусту, цены.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter