Баклажанове серце

ДРУГІ СТРАВИ
692 Баклажанове серце
Фото - Баклажанове серце
інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Шпинат (листя) 30 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Вершки 50 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Сир (пармезан) 70 г

Баклажан помити, проколоти в кількох місцях, покласти у форму з пекарським папером, і поставити в розігріту духовку по максимуму, на 15-20 хвилин, доки баклажан не стане м'яким. Начинка. На сковороду налити оливкової олії, покласти порізану цибулю, часник, і обсмажити до злегка золотистого кольору, додати порізаний помідор, листя шпинату, прогріти пару хвилин, доки шпинат не стане м'яким, покласти половину натертого сиру, і залити вершками, дати прокипіти, додати борошно, добре перемішати, і вимкнути вогонь, дати трохи охолонути додати один жовток, і знову перемішати.

Баклажан вийняти з духовки, розрізати вздовж і розкрити, наповнити начинкою, зверху покласти сир, що залишився, і відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 190 градусів.

ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Торты без выпечки рецептыТорты и пирожные на заказ

Блюда с рецептами - первые блюда рецепт с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Очень вкусные кексы - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter