Баклажанове серце
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Шпинат (листя) 30 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Вершки 50 г
- Борошно 1 ст.л.
- Жовток яєчний 1 шт.
- Сир (пармезан) 70 г
Баклажан помити, проколоти в кількох місцях, покласти у форму з пекарським папером, і поставити в розігріту духовку по максимуму, на 15-20 хвилин, доки баклажан не стане м'яким. Начинка. На сковороду налити оливкової олії, покласти порізану цибулю, часник, і обсмажити до злегка золотистого кольору, додати порізаний помідор, листя шпинату, прогріти пару хвилин, доки шпинат не стане м'яким, покласти половину натертого сиру, і залити вершками, дати прокипіти, додати борошно, добре перемішати, і вимкнути вогонь, дати трохи охолонути додати один жовток, і знову перемішати.
Баклажан вийняти з духовки, розрізати вздовж і розкрити, наповнити начинкою, зверху покласти сир, що залишився, і відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 190 градусів.
ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Торты без выпечки рецептыТорты и пирожные на заказ
Блюда с рецептами - первые блюда рецепт с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Очень вкусные кексы - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter