Баклажанова квітка
- Баклажан 1 шт.
- Філе куряче 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сир твердий 100 г
- Зелень
- Сіль
Баклажан нарізати тонкими, близько 5-7 мм, кільцями. Посолити гарно і поперчити.
На рослинній олії обсмажити баклажани з двох сторін на середньому вогні. Обсмажені кільця баклажана викласти на тарілку.
Нарізати філе курки, посолити, поперчити.
Обсмажити філе курки до золотистої скоринки або до готовності.
Томат порізати кільцями.
Викласти кільця томатів на тарілку поверх кілець баклажанів. Кілька кілець відкласти для верху.
Викласти обсмажене філе курки.
На великій тертці натерти сир.
Укласти поверх сиру відкладені кільця томата. Покласти у розігріту духовку на середній вогонь на 10 хв. Сир має розплавитися.
Дістати з духовки, прикрасити зеленню і подати на стіл.
Мультиварка Philips - изысканные рецепты французской кухни. Поможем выйти замуж в Германию.
Салат из печени рецептВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты. торт медовик. Рецепт приготовления торт медовик.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter