Баклажанні кільця
- Баклажан 2 шт.
- Помідор (великий) 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Кріп
- Коріандр
- Сир твердий 200 г
- Майонез 200 г
- Ковбаса 100 г
Баклажани помити, порізати кільцями, посипати сіллю і залишити на годину. Помідори також порізати кільцями. Зелень дрібно посікти. Сир натерти на тeртці, додати майонез, подрібнені часник і зелень. З баклажан злити рідину. Взяти форму для кексу (з дірочкою посередині), вистелити її гарненько фольгою (краї фольги повинні звисати).
На дно викласти трохи сирної маси, на сир викласти баклажани внахлeст, далі викласти шар помідорів, знову сирну масу, далі дрібно порізану ковбасу. Шари повторити, доки вони не закінчаться.
Зверху гарненько закрити фольгою.
Запікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці близько 1 години 20 хвилин.
Готову страву трохи остудити і перевернути на тарілку. Дати повністю охолонути.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата з язиком. Простые рецепты.
Воздушный торт с малиной - рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты тортов без выпечки. Кухонные Принадлежности.
Рецепты пудингов для детейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Яблочный штрудель в мультиварке Редмондяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter