Баклажанні човники з м'ясом
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Свинина (шашлик) 300 г
- Сир 100 г
- Борошно 1 скл.
Шашлик перемолоти на м'ясорубці.
Цибулю нарізати дрібно, обсмажити на сковорідці з додаванням невеликої кількості борошна.
До золотистого кольору.
До цибулі додати фарш і теж обсмажити.
Поставити кип'ятити воду в такій каструлі, щоб ввійшли баклажани, розрізані навпіл. Як закипить - додати помідор на 1-2 секунди, виловити і зняти шкірку.
Баклажани нарізати, воду посолити.
Бланшувати 5 хвилин.
Помідори без шкірки нарізати.
Додати до м'яса. Якщо треба, досолити.
З половинок баклажанів ложкою вийняти м'якоть, укласти їх у фольгу у форму для запікання.
По можливості видалити насіння, нарізати м'якоть.
Яблуко очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, додати у фарш разом з м'якоттю баклажанів, перемішати.
Наповнити човники, посипати тертим сиром, накрити другою половинкою фольги.
Тушкувати в духовці 25-30 хвилин при 200°С.
Праздничные рецепты новогодние рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт пампушек с фото. Рецепты с фото.
Осетинские пироги Три Пирога - кулинария пирог с капустой. Пироги на заказ с доставкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter