Баклажанна лазанья

ДРУГІ СТРАВИ
614 Баклажанна лазанья
Фото - Баклажанна лазанья
інгредієнти:
  • Баклажан
  • Фарш курячий
  • Сир пармезан
  • Сир моцарела
  • Часник
  • Петрушка
  • Сіль, перець
  • Суміш італійських трав
  • Вершки (молоко) 200 мл
  • Масло вершкове 50 г
  • Борошно 30 г
  • Горіх мускатний
  • Перець білий (мелений)

Баклажани помити, обсушити, нарізати "язичками".

Обсмажити на рослинній олії до готовності. Викласти на паперовий рушник, щоб увібралися надлишки олії.

Фарш обсмажити на олії. Додати роздавлений ножем часник. Посолити, поперчити, додати суміш італійських трав, нарізану зелень петрушки. У кінці часник виловити і викинути.

Приготувати "бешамель".

Вершкове масло розтопити у сковороді, всипати борошно. Молоко або вершки підігріти.

Постійно помішуючи, влити у борошно з маслом тепле молоко.

Посолити, поперчити, додати перець і мускатний горіх.

У форму для запікання викласти.

Шар баклажанів.

Шар фаршу.

Посипати пармезаном.

Покласти шматочки моцарели.

Злегка полити "бешамель".

І так шар за шаром, доки продукти не закінчаться.

Верхній шар - трохи моцарели, пармезану і соусу.

Запікати в духовці при 180°С близько 15 хвилин.

Салат из Курицы и граната. Теплый салат из копченой Курицы с маринованными опятами.

Майонез по дюкану с вазелиновым масломПроизводство майонеза

Рецепты салатов на любой вкус - мимоза салат рецепт. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter