Баклажанна ікра з яблуками
- Баклажан 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Перець гіркий 0.25 шт.
Баклажани розрізати уздовж навпіл, покласти зрізом вгору на деко, скропити олією і поставити в розігріту духовку до 180 градусів на 10-15 хвилин.
Дати охолонути, акуратно вийняти м'якоть і нарізати шматочками.
Цибулю дрібно порізати.
Помідори дрібно порізати, попередньо знявши шкірку.
Болгарський перець теж дрібно порізати.
Гіркий перець дрібно порізати і яблука подрібнити, очистивши від шкірки.
У сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити цибулю і перець хвилин 5.
Додати баклажани і яблука, готувати ще хвилин 5.
Покласти помідори разом з соком, гіркий перець.
Посолити, додати цукор за смаком і перемішати.
Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати, помішуючи, 15 хвилин.
Отбивная куриная грудка в кляре на сковородеотбивная куриная
Рецепт салата белочка с грецкими орехамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Как приготовить шашлык из куриного сердца. Шашлык из куриного сердца.
Сайт кулинарный андреяКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter