Баклажанна "глазунья" з оливками
780
інгредієнти:
- Баклажан 1 шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Помідор 2 шт
- Зелень (свіжа - за смаком)
- Спеції (сіль, перець - за смаком)
- Яйце куряче 2 шт
- Олія оливкова (для баклажана -1; для начинки -1) 2 ст.л.
- Оливки чорні (без кісточок) 8 шт
Підготувати продукти.
Цибуля, помідори, оливки дрібно нарізати.
Зелень подрібнити.
Баклажан розрізати вздовж на 2 частини, змастити оливковою олією і запекти в духовці 20 хв. (180 °C).
Обережно вийняти серцевину баклажана.
На розігрітій сковороді з додаванням олії, згасити цибулю, помідори (5-7 хв.).
Додати подрібнену серцевину баклажана, посолити, поперчити, згасити 2-3 хв., додати оливки і зелень і викласти цей фарш в половинки баклажанів.
У кожній зробити по поглибленню і вбити яйця (по одному в кожну половинку).
Запікати при 180 °C близько 10 хв.
Смачного!
Кулинария с капустой брокколи тут
Закваска VIVO для йогурта - приготовление йогурта в термосе. Нужен охладитель молока? Звони.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі