Баклажанна "глазунья" з оливками

ДРУГІ СТРАВИ
765 Баклажанна "глазунья" з оливками
Фото - Баклажанна
інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Помідор 2 шт
  • Зелень (свіжа - за смаком)
  • Спеції (сіль, перець - за смаком)
  • Яйце куряче 2 шт
  • Олія оливкова (для баклажана -1; для начинки -1) 2 ст.л.
  • Оливки чорні (без кісточок) 8 шт

Баклажанна  Підготувати продукти.

Цибуля, помідори, оливки дрібно нарізати.

Зелень подрібнити.

Баклажанна  Баклажан розрізати вздовж на 2 частини, змастити оливковою олією і запекти в духовці 20 хв. (180 °C).

фото Баклажанна Баклажанна

Обережно вийняти серцевину баклажана.

Баклажанна  На розігрітій сковороді з додаванням олії, згасити цибулю, помідори (5-7 хв.).

Баклажанна  Додати подрібнену серцевину баклажана, посолити, поперчити, згасити 2-3 хв., додати оливки і зелень і викласти цей фарш в половинки баклажанів.

Баклажанна У кожній зробити по поглибленню і вбити яйця (по одному в кожну половинку).

Баклажанна  Запікати при 180 °C близько 10 хв.

Баклажанна  Смачного!

салат австрийский

Кулинария с капустой брокколи тут

Закваска VIVO для йогурта - приготовление йогурта в термосе. Нужен охладитель молока? Звони.