Баклажанипо-китайськи
- Баклажан (середній) - 2-3 шт
- Цибуля зелена (стебель, дрібно нарізати) - 5шт
- Часник (тонко нарізати) - 6 зуб.
- Корінь імбиру (натертого) - 1 ст. л.
- Перець гострий (нарізати тонкими кільцями) - 1 шт
- Масло для глибокого смаження
- Соевий соус (Для соусу) - 4 ст. л.
- Цукор коричневий (Для соусу) - 2 1 / 2 ст. л.
- Оцет (Для соусу) - 2 ст. л.
- Вода (Для соусу) - 3 ст. л.
- Спеції (сіль, рубаний чорний перець Для соусу)
Продукти:.
2 середніх баклажана.
масло для глибокого смаження.
5 стебел зеленого лука, дрібно нарізати.
6 зубчиків часнику, тонко нарізати.
1 ст. л. натертого кореня імбиру.
1 гострий перець, нарізати тонкими кільцями.
У баклажанів відрізати кінчики. Кожен баклажан розрізати в довжину і кожну половинку - на скибочки-брусочки.
Розігріти олію в глибокій сковороді і смажити баклажани, поки не потемніють. Зняти з вогню.
Скибочки баклажанів викласти на паперовий рушник, щоб видалити жир.
У чисту чашку налити трохи олії, додати зелений лук, часник, імбир, гострий перець і перемішати.
Обсмажувати приблизно 1 хвилину.
Повернути в сковороду баклажани.
Для соусу:.
4 ст. л. соєвого соусу,.
2 1 / 2 ст. л. коричневого цукру,.
2 ст. л. оцту,.
3 ст. л. води,.
сіль, рубаний чорний перець.
всі компоненти соусу.
Бажано заздалегідь підготувати соус.
У мисці змішати. всі компоненти соусу,. влити в сковороду.
і тушкувати приблизно 3 хв. Виложіть баклажани на блюдо, остудити до кімнатної температури і подавати. .
Малахитовые шкатулки: салат малахитовая шкатулка. Шкатулки шкатулки для украшений.
Рецепты Приготовления: салат белочка рецепт.
recepti.biz Новости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовик.
Рецепт рахат лукума с фотоРецепты и советы
Рецепты первых вторых блюд Польской кухни. Рецепты Польская кухня.
Рецепт майонеза тут
Простые рецепты десертов без выпечки с фотоПошаговые рецепты на сайте Кулинарной Академии Dr. Oetker! Конкурсы
Медовик торт рецепт со сгущенкойТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter