Баклажани зі свининою по-китайськи
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Свинина 100 г
- Часник 2 зуб.
- Крохмаль 2 ст.л.
- Соєвий соус
- Цукор 1 ч.л.
- Приправа (для м´яса)
- Вода (холодна) 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Петрушка
Свинину нарізати брусками, посолити, додати спеції.
Присипати щіпкою крохмалю.
Олію розжарити, на сильному вогні посмажити м'ясо, постійно помішуючи.
М'ясо перекласти на тарілку.
Нарізати перець, моркву, огірок тонкими смужками.
Обсмажити на цій же олії, постійно помішуючи.
Видавити на овочі часник, додати сіль.
Готові овочі укласти зверху м'яса.
Баклажан почистити, нарізати брусками.
Обсмажити на сильному вогні, постійно помішуючи.
Крохмаль залити водою, додати соєвий соус і цукор.
Добре перемішати.
Полити цим соусом баклажани.
Додати дрібно нарізану зелень.
Через 1 хвилину соус стане прозорим і тягучим, а зелень прогріється.
Укласти баклажани на овочі, поливаючи соусом.
Можна перемішати.
Необычные рецепты Шарлотки - первые блюда рецепты. Рецепты Успеха.
Как приготовить вкусный шашлык - пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.
Мультиварка Philips - рецепт суп гуляш.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты блюд с ливером. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат с морепродуктами рецепт. Как приготовить летний салат.
Мини-Капрезе на шпажках - приготовление канапе. Канапе здесь! Канапе к столу.
Салаты с консервой из рыбыКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Как приготовить вкусный шашлык: крем для торта для украшения. Украшение тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter