Баклажани запечені з тунцем
- Баклажани 2 шт.
- Тунець консервований (в олії) 240 г
- Помідори 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий (тертий) 3 ст.л.
- Сіль, перець, орегано
Ріжемо навпіл баклажани і виймаємо серединку.
На сковорідці нагріваємо оливкову олію, додаємо тунець без олії, дрібно нарізану цибулю і нарізану дрібними кубиками серединку баклажанів. Обсмажуємо, додаємо сіль, перець і орегано. Фаршируємо отриманою масою баклажани.
На дно форми (для запікання в духовці) кладемо шматочки маргарину і поверх нього - помідори нарізані кільцями. На помідори кладемо баклажани. Присипаємо зверху панірувальними сухарями.
Форму кладемо в духовку, попередньо нагріту до 200°С.
Готовим со вкусом - рецепт салата з язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Соус из ананасов с хреном. Говяжьи языки с соусом из хрена.
Купить мясные продукты - самые вкусные мясные салаты.
Кондитерские формы - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter