Баклажани, запечені з грибами у вершково-сирному соусі
- Баклажан - 2 шт
- Цибуля - 2 шт
- Гриби (будь-які, у мене опеньки) - 300 г
- Сметана - 3 ст. л.
- Мука - 2 ст. л.
- Сир плавлений (у мене "Дружба") - 100 г
- Сир твeрдий (будь-який) - 150 г
- Бульйон (грибний або овочевий) - 1-2 скл.
- Сіль (за смаком)
Баклажани нарізати кружальцями, посолити, дати постояти 30 хв.
Промити під водою і віджати.
Нарізати соломкою.
У мене були заморожені опеньки, я їх відварила. Ви можете взяти будь-які гриби на свій смак.
Цибулю ріжемо півкільцями.
У розігріту і змащену маслом сковороду кладемо цибулю з грибами і обсмажуємо до злегка золотистого кольору.
Додаємо баклажани, солимо за смаком і смажимо хвилин 5.
Посипати борошном, обережно перемішати і влити бульйон, помішуючи, щоб не було грудок. Потім додати сметану. Хвилин 5 томити на плиті.
Тремо на тертці плавлений сирок (заздалегідь поклавши хвилин на 15 в морозилку) і додаємо у баклажани. Перемішуємо до повного розплавлення сиру. .
Пробуємо, доводимо до смаку і знімаємо з плити.
У принципі, блюдо готове до вживання!. Можна посипати зеленню і з задоволенням уплітати за обидві щоки.
А можна викласти у термостійку форму.
Посипати тертим сиром.
Відправити в духовку до утворення золотистої скоринки.
Смачного!.
Плов рецепт приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт салата из корейской моркови www.recepti.biz.ua
Лимонник торт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter