Баклажани, запечені з грибами та помідорами


- Баклажан (середній) - 1 шт
- Гриби (свіжі або заморожені) - 100 г
- Помідор - 1-2 шт
- Сметана - 100 г
- Часник - 2 зуб.
- Сир - 100 г
- Сіль
- Олія
Баклажани миємо, чистимо (за бажанням) і ріжемо на кружечки товщиною 1 см. Рясно солимо і залишаємо на 30 хвилин.
Смажимо гриби.
Ріжемо на тонкі кружечки помідори.
Баклажани промиваємо і викладаємо на змащену олією форму. Солимо.
Викладаємо гриби.
Тепер помідори. Можна, звичайно, викласти строго на кружечки баклажанів, але так мені здається цікавіше. Вдається не порційно.
Часник подрібнюємо і змішуємо зі сметаною.
Змащуємо цією сумішшю помідори.
Посипаємо тертим сиром.
Запікаємо в духовці хвилин 20-30.
І їмо!. Всім приємного апетиту!.
Кексы с грушейГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Куриный рулет с чечевицейкуриный рулет
Рецепт торта Киевский http://recepti.biz.ua
Официальный сайт кулинарных рецептов ирины крутовой. Список кулинарных сайтов.
Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Американская кухняАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter