Баклажани, запечені з беконом і сиром
- Баклажани (краще брати невеликі за розміром)
- Сир
- Бекон (чи грудинка)
Баклажан розрізати уздовж навпіл.
По всій довжині зробити кілька надрізів на відстані 1 ~ 2 см один від одного, намагаючись не прорізати шкірку.
Кожен розріз злегка відкрити пальцями і покласти туди шматочок бекону. (Зручно бекон запихати в розріз тупою стороною ножа або ручкою виделки. ).
Фаршировані половинки баклажана покласти в сковороду або на деко шкіркою вниз.
Сир натерти на тертці.
Поставити в духовку при t = 180 ° C на 40 ~ 45 хвилин. (Баклажани готові, якщо при протиканні вони будуть м´якими).
Готові баклажани зверху посипати сиром і поставити в духовку до його розплавлювання.
Подавати гарячими.
Дуже смачно і ситно!.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом: рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты мясных закусок с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Духовой шкаф Beko: блюда из картофельного пюре в духовке.
Рецепты для ужина - как приготовить почки говяжьи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter