Баклажани, запечені з беконом і сиром

ДРУГІ СТРАВИ
1406 Баклажани, запечені з беконом і сиром
Баклажани, запечені з беконом і сиром
інгредієнти:
  • Баклажани (краще брати невеликі за розміром)
  • Сир
  • Бекон (чи грудинка)

Баклажан розрізати уздовж навпіл.

По всій довжині зробити кілька надрізів на відстані 1 ~ 2 см один від одного, намагаючись не прорізати шкірку.

Кожен розріз злегка відкрити пальцями і покласти туди шматочок бекону. (Зручно бекон запихати в розріз тупою стороною ножа або ручкою виделки. ).

Фаршировані половинки баклажана покласти в сковороду або на деко шкіркою вниз.

Сир натерти на тертці.

Поставити в духовку при t = 180 ° C на 40 ~ 45 хвилин. (Баклажани готові, якщо при протиканні вони будуть м´якими).

Готові баклажани зверху посипати сиром і поставити в духовку до його розплавлювання.

Подавати гарячими.

Дуже смачно і ситно!.

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Готовим со вкусом: рецепты салатов с языком с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты мясных закусок с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Духовой шкаф Beko: блюда из картофельного пюре в духовке.

Рецепты для ужина - как приготовить почки говяжьи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter