Баклажани, запечeні в тісті "Aubergines au four en croute"

ДРУГІ СТРАВИ
1065 Баклажани, запечeні в тісті "Aubergines au four en croute"
Баклажани, запечeнние в тесті
інгредієнти:
  • Баклажани (невеликі) - 4 шт
  • Сир м´який (Камамбер або Куломмьєр) - 150 г
  • Сир - 3 ст. л.
  • Часник - 1-2 зуб.
  • Базилік (щіпка)
  • Майоран (щіпка)
  • Імбир (на кінчику ножа)
  • Горіх мускатний (мелений, на кінчику ножа)
  • Жовток яєчний (жовток) - 1 шт
  • Спеції (Сіль і перець чорний мелений, за смаком)
  • Тісто листкове бездріжджове - 400 г
  • Горіхи волоські (мелені, 1 ст.л у фарш і -1ст.л. для обсипання (для обсипання можна взяти мигдаль тертий)) - 2 ст. л.

Баклажани, запечeнние в тесті Нам знадобляться ось такі продукти. Баклажани краще взяти невеликі витягнуті. У мене були великі і майже круглі, тому я взяла 2 шт. , Але довелося розрізати кожен на 4 частини.

Баклажани, запечeнние в тесті Баклажани помити, обрізати плодоніжки і розрізати навпіл.

фото Баклажани, запечeнние в тесті Запекти їх в духовці або трохи відварити в підсоленій воді до напівготовності.

Баклажани, запечeнние в тесті Вийняти ложкою м´якоть і подрібнити в блендері з сиром і жовтком.

Баклажани, запечeнние в тесті Ось така маса у мене вийшла.

Баклажани, запечeнние в тесті У баклажанно-сирну масу додати тертий сир (сир можна взяти будь-який інший м´який, вершковий з коров´ячого молока), спеції, тертий часник, -1ст. л. мелених волоських горіхів, посолити, поперчити, перемішати.

Баклажани, запечeнние в тесті Цим фаршем начинити половинки баклажанів.

Баклажани, запечeнние в тесті Листкове тісто розкотити і розрізати на смужки.

Баклажани, запечeнние в тесті Загорнути баклажани в тісто, роблячи вузлик. Ось так.

Баклажани, запечeнние в тесті Щоб вийшло щось на зразок чалми.

Баклажани, запечeнние в тесті Викласти баклажани на деко, застелене папером для випічки, змастити верх жовтком і обсипати меленим мигдалем або волоськими горіхами.

Баклажани, запечeнние в тесті Запікати в розігрітій духовці 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Баклажани, запечeнние в тесті Смачно, красиво і дуже ароматно!.

У Франції приготування баклажанів вважається справжнім кулінарним мистецтвом. Страви з цих чудових овочів рясніють своєю красою і вишуканістю. Із баклажанів французи готують різні соте, усілякі запіканки, суфле і муси. Так само одним з улюблених французьких страв є фаршировані баклажани запечeні в тісті. Їх фарширують різними начинками з грибів або м´яса, яєць, зелені або сиру, з додаванням ароматних приправ і спецій, загортають цей чудовий витвір в слойоне тісто і запікають у духовці.

Смачного!.

www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

творожная пасха рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter