Баклажани запечені в соусі
- Баклажан 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Філе курки (фарш або шинка) 300 г
- Печериці 200 г
- Молоко 1 скл.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
- Сир 100 г
- Часник 3 зуб.
- Коріандр
- Сіль
- Перець
Приготувати червоний соус. Для цього обшпарити помідори і зняти з них шкірку, подрібнити, викласти на сковороду, додати сіль, перець і тушкувати хвилин 15, до м'якості помідорів. В кінці додати зелень і часник.
Приготувати білий соус: борошно обсмажити на сковороді до світло-коричневого кольору, додати вершкове масло, перемішати і додати молоко, постійно помішуючи. Посолити за смаком і додати сир. Проварити 2 хвилини, постійно помішуючи.
У форму або сковороду нарізати кружечками баклажани.
Зверху вилити половину червоного соусу.
Філе курки порізати кубиками і викласти на баклажани. Вилити червоний соус, що залишився.
Нарізати кружечками інші баклажани.
Порізати гриби і викласти на баклажани.
Все залити білим сирним соусом і поставити запікати в духовку при температурі 180°С на 30 хвилин.
Потрясающе вкусный салат - салат с грибами жареными. Семена грибов вешенки купить.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Купить капусту, цены - посуда для квашения капусты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты на святую вечерю.
Салаты на Новый год: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты салатов на любой вкус.
Новогодние рецепты закусок 2016Учимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт крем заварной. Праздничные рецепты.
Хрустящий пирог со шпинатом и творогомПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter