Баклажани, запечені у фользі
- Баклажани 2 шт.
- Картопля 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Майонез 4 ст.л.
Картоплю чистимо й ріжемо кружечками.
Баклажани - теж кружечками завтовшки приблизно 0,5 см.
Цибулю - теж кружечками.
Фольгу розкладаємо на столі і наливаємо на неї трохи олії, щоб картопля не прилипла до неї.
Викладаємо шар картоплі, солимо, перчимо, трошки майонезу.
Шар цибулі.
Баклажани. Зверху ще раз майонезом, трохи солі, перчику і трошки рослинної олії полити.
Загорнути і - на деко, в духовку, розігріту до 200 градусів, на 35 хвилин.
Через 35 хвилин дістати лист, трохи розгорнути конвертики і, щоб баклажани трошки підрум'янилися, поставити їх у духовку ще на 5-7 хвилин.
Мясные и Рыбные салаты без майонезаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кухни от лучших производителей - изысканные рецепты французской кухни.
Фетучини в домашних условиях - песочный пирог с яблоками.
ТутПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter