Баклажани з солодким перцем
747
інгредієнти:
- Баклажани 2 шт.
- Помідори 2 шт.
- Солодкий перець 1 шт.
- Сир твердий 150 г
- Майонез
- Зелень петрушки або кропу
- Рослинна олія
Баклажани миємо, обсушуємо, ріжемо уздовж на 4 частини, розкриваємо віялом і солимо. Через 10 хвилин злегка віджимаємо, щоб пішла гіркота.
Помідори та перець помити, обсушити, нарізати кільцями.
Деко змастити олією і викласти на нього баклажани, змащені майонезом (верхні часточки).
На кожну пластинку покласти кільця перцю і помідора. Зверху солимо, перчимо.
Посипати тертим сиром. Запікати в духовці при 180°С близько 25-30 хвилин. Готові баклажани посипати зверху рубаною зеленню.
http://recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі