Баклажани з сиром і помідорами
- Баклажан
- Помідор
- Сир
- Часник
- Майонез
Баклажани помити, відрізати хвостики і нарізати уздовж нетовстими скибочками.
Замочити на 10-20 хвилин в холодній солоній воді. Потім воду злити, баклажани добре віджати.
Замочування баклажанів і подальше їх віджимання потрібні для того, щоб при обсмажуванні баклажани ввібрали в себе менше олії. Обсмажити баклажани на олії до рум'яності.
Сир натерти на крупній тертці, додати часник за смаком та майонез - перемішати.
Сир можна брати напівтвердий, типу Російського або ковбасний.
Помідори порізати кружечками.
На кожен язичок покласти трохи сирної суміші .
На сир покласти кружок помідора. Якщо помідори дуже великі, можна класти півкільця помідорів.
Закрити начинку вільною частиною баклажана.
Можна, якщо баклажанчики довгі, загорнути все у вигляді рулетика.
Викласти баклажани на тарілку і подавати.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - салат з ананасами та куркою. Салаты с ананасом.
Торты без выпечки рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter