Баклажани з різнокольоровою начинкою
- Баклажан (товстий) 2 шт.
- Паприка (солодка трьох кольорів) 3 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Вода 2 ст.л.
- Часник 6 зуб.
- Зелень (різна)
Нарізати баклажан кружечками завтовшки 1 см. Посолити. Залишити на півгодини. Промити водою.
Викласти на деко на папір для випічки (у вогнетривку форму - без паперу).
Порізати дрібно болгарський перець (паприку) трьох кольорів, перемішати і викласти гіркою на баклажанні кружечки.
Змішати 1 пакетик сухої заправки для салатів, 2 ст. л. оливкової олії і 2 ст. л. води.
Полити баклажани (по 1 ч. л.).
Запікати в духовці при 200°С півгодини.
Порізати дрібно 5-6 зуб. часнику і зелень (кріп, петрушка). Додати зверху на запечeні баклажани і тушкувати щe 10 хвилин під папером для випічки у вимкненій, але щe гарячій духовці.
Рецепт и история Киевского торта. Рецепт торта Киевский.
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter