Баклажани з різнокольоровою начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
822 Баклажани з різнокольоровою начинкою
Фото - Баклажани з різнокольоровою начинкою
інгредієнти:
  • Баклажан (товстий) 2 шт.
  • Паприка (солодка трьох кольорів) 3 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Вода 2 ст.л.
  • Часник 6 зуб.
  • Зелень (різна)

Нарізати баклажан кружечками завтовшки 1 см. Посолити. Залишити на півгодини. Промити водою.

 

Викласти на деко на папір для випічки (у вогнетривку форму - без паперу).

Порізати дрібно болгарський перець (паприку) трьох кольорів, перемішати і викласти гіркою на баклажанні кружечки.

Змішати 1 пакетик сухої заправки для салатів, 2 ст. л. оливкової олії і 2 ст. л. води.

 

Полити баклажани (по 1 ч. л.).

Запікати в духовці при 200°С півгодини.

Порізати дрібно 5-6 зуб. часнику і зелень (кріп, петрушка). Додати зверху на запечeні баклажани і тушкувати щe 10 хвилин під папером для випічки у вимкненій, але щe гарячій духовці.

Рецепт и история Киевского торта. Рецепт торта Киевский.

Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter