Баклажани з пармезаном
- Баклажан 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Пармезан 50 г
- Моцарела
- Олія оливкова 50 мл
- Вино біле 50 мл
- Базилік 1 пуч.
Цибулю, моркву, часник нарізаємо і обсмажуємо на олії.
Додаємо очищені помідори, вино і тушкуємо до готовності, додаємо спеції, базилік.
Баклажани нарізаємо товстими кружечками і обсмажуємо на сковороді.
У жаростійкий посуд на дно накладаємо підготовлені овочі й монтуємо башточку: кружальце баклажана посипаємо тертим пармезаном, кладемо листочок базиліка, накриваємо кружечком моцарели і т. д.
Зверху щедро посипаємо тертим пармезаном і запікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Подавати гарячим.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: риба смажена фото. Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром.
арахисовое масло рецепт с фото
Лучший кулинарный сайт. Названия кулинарных сайтов.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Инструменты для приготовления канапе здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter