Баклажани з овочами
- Баклажани 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Помідори 6 шт.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль і перець)
Цибулю та моркву порізати кубиками й обсмажити в олії на сковороді 5-7 хвилин.
Баклажани нарізати побільше і додати до моркви.
Перемішати і тушкувати хвилин 5 на середньому вогні.
Посолити.
Перець нарізати соломкою і теж додати до овочів.
Хвилин 3-5 тушкувати.
Помідори нарізати кубиками і теж додати до овочів.
Перемішати і поперчити.
Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні хвилин 10.
Часник очистити і роздавити ножем.
Додати до овочів, перемішати і зняти з плити.
Дати настоятися хвилин 15.
recepti.biz.uaсалати з бринзою
Как приготовить летний салат: мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные сайты с рецептами и фото рейтингКулинарная социальная сеть. Кулинарные рецепты
Поилки для домашней птицы - салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Говяжья печень рецепты recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - рецепты салата с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter